fbpx

Steun Alzheimer in beweging

De Stichting Alzheimer in Beweging zet zich in om zoveel mogelijk alzheimerpatiënten ervan bewust te maken dat er een methode is om je hersenfuncties te verbeteren. En dat geeft hoop. Overkomt het je, dan stort je wereld in. Je denkt dat er niets meer aan te doen is, maar dan vergis je je. Kom in beweging en vertraag de ziekte. Kijk op deze website wat jij kunt doen. Bijvoorbeeld door een persoonlijke training aan te vragen. Dat is natuurlijk alleen interessant als men ertoe bereid is om zes weken achter elkaar te jongleren, een half uurtje per dag, dat kan in diverse sessies van bijvoorbeeld 3 x 10 minuten, 5 x 6 minuten, je vindt altijd wel een moment. De kosten? Een bijdrage in de reiskosten en een bijdrage op de rekening van de Stichting Alzheimer in Beweging om dit belangrijke werk te ondersteunen. Steun de Stichting Alzheimer in Beweging, doe mee!
Natuurlijk krijg je persoonlijke begeleiding en vervolgens veel online begeleiding, zodra de jongleerbewegingen volledig onder de knie zijn. Meestal is dat een training van een dagdeel of twee dagdelen.
Iedereen kan het leren!

2967 Total Views 2 Views Today

Over de auteur

admin
Gera de Leeuw,(HBO Neuropsychologie) auteur van het boek Alzheimer in Beweging promoot slim bewegen om alzheimer te vertragen en je brein in een betere conditie te brengen. Trainer Cognitieve fitness. Meer weten? Bestel het boek https://www.alzheimerinbeweging.nl/nieuws/alzheimer-in-beweging-het-boek/