fbpx

Train je brein

Heb jij net te horen gekregen dat je Alzheimer hebt, of maak jij je zorgen om vergeetachtigheid? Daar valt wat aan te doen. Hoe? Door je brein te trainen, door middel van cognitieve fitness en leuke spelletjes. Door te lachen en door een deel van je zorgen weg te nemen. Er zijn geen medicijnen voor Alzheimer, maar je kunt de ziekte wel vertragen waardoor je langer zelfstandig blijft. Nieuwsgierig? Kom dan op 7 juli naar de Ibizamarkt Boulevard in Katwijk en zoek de kraam van Alzheimer in Beweging en Train je brein. We gaan bij belangstelling in kleine kring oefeningen doen, lotgenotencontacten krijgen, kortom, je doet het zeker niet meer alleen.


ANDREASPLEIN
Of kom 12 juli naar het Andreasplein voor een beweeg en circusdag en kom praten over je zorgen. Ontdek wat PORADI is met Louis. Ook op 2 augustus op de speciale zorgdag op de Toeristenmarkt ben ik er weer. Maak er gebruik van, je doet jezelf een plezier!

554 Total Views 2 Views Today

Over de auteur

admin
Gera de Leeuw,(HBO Neuropsychologie) auteur van het boek Alzheimer in Beweging promoot slim bewegen om alzheimer te vertragen en je brein in een betere conditie te brengen. Trainer Cognitieve fitness. Meer weten? Bestel het boek https://www.alzheimerinbeweging.nl/nieuws/alzheimer-in-beweging-het-boek/