fbpx
Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Over ons

Alzheimer in Beweging

Wij brengen op speelse wijze mensen in beweging. Of dat nu te maken heeft met alzheimer en dementie of met andere breinproblemen, zoals vergeetachtigheid, long covid of de gevolgen van een hersenbloeding. Een doel kan zijn om langer zelfstandig te functioneren.
We werken met een eigen samengestelde AIB methode, zie het boek Alzheimer in Beweging, waarvan nog slechts enkele exemplaren te verkrijgen zijn.

Beweegtraining

Daarnaast geven wij gerichte bewegingstrainingen aan koppels mantelzorger/alzheimerpatiënt, bij genoeg belangstelling ook in groepsverband en op aanvraag, zie ook Cognitieve fitness, erkend door het Trimbos Instituut. 
Deze trainingen zijn ook geschikt voor een ieder die twijfelt aan zijn of haar geheugen. Breng je brein in een goede conditie door deze vorm van fitness met inspanning, uitdaging en ontspanning. We richten op ons meer doelgroepen, zoals long covid, mensen met nah, allerlei vormen van dementie en geheugenproblemen. 

Lezingen en workshops

Beschikbaar voor humorvolle lezingen door heel het land met als doel het stimuleren van bewegen op een speelse manier. Stimuleringslessen aan activiteitenbegeleiders, waarbij de leukste beweegideeen en materialen worden doorgegeven, alsmede de kennis van werking van het brein en hoe je breindelen kunt stimuleren.

Partners

Er zijn meer collega’s die de schouders zetten onder Bewegen met en voor ouderen in elke vorm. met hetzelfde doel. Onze partnerpagina blijft dus groeien. Bewegen is en blijft belangrijk voor het fit houden van je brein en body. Past u ook in deze categorie, neem contact op met ons.

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?