fbpx
Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Kruisbestuiving leidt tot unieke uitwisseling van ervaringen

samenwerken

Inspiratiebijeenkomst 2 mei met klinkende namen in deelnemersveld


Op donderdag 2 mei organiseert Alzheimer in Beweging een uitwisseling tussen vakgenoten met veel verschillende disciplines. Tot nu toe is er al sprake van een behoorlijke belangstelling. Een Inspiratiebijeenkomst bedoeld voor collega’s, ervaringsdeskundigen en belangstellenden die werken met breinproblemen en beweging.

Sinds enkele maanden is Alzheimer in Beweging begonnen met een presentatie van een netwerk van trainers die werken op hetzelfde vakgebied. De deelgenoten zijn heel enthousiast over elkaars specialiteiten en kennis en onderling is er al veel uitwisseling. Zo gaan Henk Klok, Eric Harten en Gera de Leeuw naar de speciale opleiding Cognitieve Fitness voor NAH, deels gesponsord door de Hersenstichting. Gera de Leeuw bestudeerde Stoelyoga voor mensen met dementie bij Paula Jap Tjong en ook Henk Klok verdiept zich in Stoelyoga van Paula. Henk Klok, Gera de Leeuw en Louis Pals waren al te gast op cursussen van Gerrit Dekker met zijn Juggle Board, reuze interessant! Enkele aankomende partners delen hun enthousiasme over Brain Gym® en de lesmethode van Alzheimer in Beweging.
Wie interesse heeft om dit evenement mee te maken kan zich nu nog melden via alzheimerinbeweging@gmail.com. Wie actief is met beweging voor allerlei doelgroepen, is nooit uitgeleerd.

Programma

Enkele interessante workshops van het programma
Louis Pals – mentale weerbaarheid met emmerdrummen
Paula Jap Tjong – Stoelyoga voor mensen met dementie
Eric Harten – Cognitieve fitness voor mensen met NAH
Henk Klok – Vitaalloop met Cognitieve Fitness
Gerrit Dekker – Juggle Board (ook geschikt voor blinden en slechtzienden)
Gera de Leeuw – aangepaste basiscursus jongleren voor breinproblemen
Theo van Dijk – methodes om je levenstijl te veranderen
En nog wat inspirerende workshops. Meld je aan!
De inspiratie bijeenkomst vindt plaats in Katwijk van 10.00 tot 16.00 uur, aanmelden kan via alzheimerinbeweging@gmail.com

Kosten: geschat tussen de 20 en 40 euro, afhankelijk van workshops in de buitenlucht of bij slecht weer in een zaalruimte die dan moet worden gehuurd. Parkeren kan onder de Katwijkse duinen in een prachtige parkeergarage.

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?