De 42 dagen challenge

Wie gooit de clowns om, dichtbij of veraf.

Natuurlijk kun je wachten op nieuwe medicijnen die nu ontwikkeld worden, maar als je last hebt van Alzheimer, kun je nu die 42 dagen challenge aangaan. 6 weken lang elke dag jongleren, dat is tot nu toe het enige bewijs dat de ziekte daadwerkelijk vertraagt.

Ga die uitdaging aan en vraag inlichtingen over de nieuwe trainingen voor Alzheimerpatienten en hun begeleiders, om je te wapenen tegen de ziekte. Blijf langer zelfstandig, wie weet tot er echt dat medicijn is uitgevonden. Doe de AIB training en ga 6 weken achter elkaar 7 dagen per week een half uur per dag oefenen. Dat kan in je eigen huis! Na het volgen van de training een met gebruik van de materialen die gebruikt worden bij de AIB training.

Schrijf je alvast in voor het boek over Alzheimer in Beweging, waarin alle geheimen van de training worden onthuld, inclusief handige oefeningen om in training te gaan.

alzheimerinbeweging@gmail.com mailto:alzheimerinbeweging@gmail.com

346 Total Views 1 Views Today

Over de auteur

admin
Alzheimer in Beweging zoekt mensen die Alzheimerpatiënten willen bewegen meer te bewegen. We bieden hiervoor een gericht programma gebaseerd op activeren van samenwerking tussen linker- en rechter hersenhelften. Meld je aan.