Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

De kracht van cognitieve fitness

De laatste 20 jaar heeft Gera de Leeuw veel trainingen gevolgd die allemaal te maken hebben met de werking van het brein en het stimuleren van het brein. Denk bijvoorbeeld aan Brain Gym®, Ronnie Gardener, Touch for Health en nog meer Kinesiologische studies, Neuropsychologie, en Cognitieve Fitness.

DE KERS OP DE TAART

De opleiding Cognitieve Fitness is de kers op de taart dankzij een uiterst waardevolle jaarlijkse terugkomdag met een geinteresseerde selectie van 60 man uit bijna 400 mensen die de opleiding hebben afgerond. Op die manier word je als afgestudeerde scherp gehouden.

COGNITIEVE FITNESS NIET VOOR NIETS ONDERSTEUND DOOR HET TRIMBOS INSTITUUT

Op die terugkomdag maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen, je brein wordt op allerlei manieren gestimuleerd en de puntjes worden weer op de i gezet. Niet voor niets heeft die opleiding de erkenning verdiend van het Trimbos Instituut en de ondersteuning van de hersenstichting.

MINDER TOBBEN MET GEESTELIJKE GEZONDHEID

Zeker nu er in Nederland een crisis dreigt vanwege het hoge aantal jonge mensen met een burnout, of psychische en energetische problemen vanwege long covid, zou het een aanbeveling moeten zijn voor het volgen van cognitieve fitnesstrainingen voor al die mensen die tobben met hun geestelijke gezondheid. 400 afgestudeerden verspreid over heel Nederland staan klaar om hun kennis te gebruiken in de strijd tegen deze problemen. Maak er gebruik van en vraag meer informatie op via cognitievefitness.nl  

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?