fbpx
Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Gerrit Dekker Training uit Utrecht

Gerrit Dekker

Gerrit Dekker is circusdocent en jongleur. Na het volgen van webinars en online cursus bij Craig Quat (die het Juggle Board en Functional Juggling ontwikkeld heeft), geeft Gerrit workshops aan diverse doelgroepen zoals mensen met NAH, mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking, ouderen met dementie of een andere beperking, zorgmedewerkers en activiteitenbegeleiders, blinden en slechtzienden. O.a. bij Visio in Haren en op verzoek van Alzheimer in Beweging.

Gerrit Dekker is instructeur Functional Juggling van Craig Quat. Als circusdocent voor zijn eigen circusschool in Zuid Afrika en hier bij het jeugdcircus van Amersfoort viel hem deze jongleertechniek op. Hier ziet u Gerrit Dekker aan het werk met zijn juggleboard met een kind met een beperking op lichamelijk en geestelijk terrein. Dankzij deze techniek is het jongleren voor mensen met een beperking nog laagdrempeliger geworden. Tijdens deze workshop werkte hij ook met blinde mensen die het ontzettend leuk vonden dat zij nu ook eens zelf konden voelen hoe het is om te jongleren.

Werken met een Juggleboard

Aangeboden diensten

Voor mensen die met de diverse doelgroepen (oa circusdocenten, bewegingsagogen, ergotherapeuten, psycho-motorische therapeuten) geeft hij Juggle Board workshops van 2-4 uur en een cursus van 5×2 uur over Juggle Board en Functional Juggling.

Het Juggle Board is rechtstreeks te bestellen bij playjuggling.com. Bespaar op verzendkosten en bestel het juggleboard bij Gerrit! Prijs voor een board inclusief 8 ballen is dan € 205.

Naast zijn trainingen met Juggle Board is hij ook gecertificeerd docent Buteykotrainer, een goede ademhaling en nachtrust is onontbeerlijk voor gezond functioneren.

Contact

Gerrit Dekker Training
Utrecht
06 19818364
circus@gerritdekker.net

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?