Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Han Baeten uit Hilversum

Han Baeten heeft zich als coach ontwikkeld bij de begeleiding van mensen met psychosociale klachten, gespecialiseerd in stress, overspanning en burnout. Daarbij ontdekte hij dat de combinatie van praten, voelen en bewegen in de natuur een duidelijke meerwaarde heeft. Han: “Het is bewezen dat actief bewegen positieve effecten op onze hersenen heeft en daarmee op onze geestelijke gezondheid. Zie ook de website http://www.bewegenvoorjebrein.nl De genezende effecten van de natuur op onze psyche zijn ook inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Vanuit die kennis help ik mensen met symptomen van overspannenheid, burnout en depressie op een letterlijk en figuurlijk actieve en activerende manier”.

Han Baeten is vooral als runningtherapeut actief. Als therapeut heeft hij indrukwekkende hoeveelheid trainingen gevolgd, te zien op zijn eigen website. “Wat mij in dit alles beweegt? Waar ik zelf warm voor loop en energie van krijg? Het delen van kennis loopt als een rode draad door mijn leven. Wat ik gelezen en geleerd heb wil ik graag delen met klanten en collegae. Ik wil ook anderen laten profiteren van wat ík ontdekt heb. De vruchten van mijn persoonlijk ontwikkelingsproces kunnen namelijk ook een bijdrage leveren aan de groei en bloei van anderen. Kennis delen en doorgeven doe ik middels individuele begeleiding, trainingen en via het internet, zoals met de website en linkedin pagina Bewegen voor je brein, met een snel groeiend aantal volgers. Daarnaast ben ik een van de auteurs voor Meulenberg Training & Coaching en voor Alles over Sport.
Door de landelijke beroepsvereniging van maatschappelijk werkers ben ik onder andere vanwege deze eigenschap in juni 2013 benoemd tot erelid van de BPSW”.

Bewegen voor je Brein op Facebook ,X en Linkedin
Burnout & Stress op Facebook
Loop je beter op Facebook en X

Loop jezelf beter
Loop jezelf beter is voor iedereen die op een actieve manier beter wil worden. En daarbij kan ziek zijn maar ook nóg beter willen worden het vertrekpunt voor je zijn.

https://loopjezelfbeter.nl
Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?