fbpx
Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Henk Klok van Vitaalloop

Henk Klok

Henk Klok van Vitaalloop in Nieuwegein biedt verschillende programma’s aan waarbij mensen gezonder en fitter worden. Daarnaast geeftt hij op zijn website allerlei tips om wandelen te promoten en de leefstijl te verbeteren. Daarnaast richt hij zich ook op mensen met breinproblemen, waardoor hij als partner prima past binnen het concept van Alzheimer in Beweging. Hij werkt net als Alzheimer in Beweging met de training van Cognitieve Fitness.

Wie het advies krijgt om meer te gaan bewegen en niet goed weet hoe te beginnen kan kiezen voor het wandelprogramma met verschillende onderdelen zoals spierversterkende oefeningen, cognitieve fitness en ervaar wat een efficiënte ademhaling kan doen voor je gezondheid. Henk is gevestigd in de regio Utrecht. Zijn programma’s zijn ook geschikt voor mensen met een chronische aandoening of rekening moet houden met een beperking, iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau wat ook blijkt uit de reacties van deelnemers met diverse gezondheidsproblemen.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma, de inschrijving en de kosten kun je terecht op Vitaalloop.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen per mail, info@vitaalloop.nl of telefonisch 06-44040731.

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?