Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Doe mee en ervaar synergie met de inspiratiedag

samenwerken

De Stichting Alzheimer in Beweging/Beweeg je Brein is niet de enige organisatie die zich verdiept in effectieve en aantrekkelijke beweegmethoden, inmiddels zijn vijf collega’s aangesloten en partner van Alzheimer in Beweging/Brein in beweging! Doel: elkaar inspireren en stimuleren.

Beweging stimuleren dankzij aantrekkelijke manieren van bewegen. Dit zorgt voor een feestelijke synergie bij onze partners. Coaches met ieder een eigen aanpak en stijl. Je kunt elkaar altijd stimuleren en inspireren. Of het nu wandelen is, jongleren, werken met een Juggle Board, Cognitieve Fitness, bewegen in de buitenlucht, werken met emmertrommels of gespecialiseerde gymprogramma’s. Specialisten met beweegprogramma’s voor mensen die graag willen dat hun brein (en lijf) goed functioneert en goed blijft functioneren.

Word ook partner
Stichting Alzheimer in Beweging is een snel groeiende organisatie. Dankzij kennisuitwisseling vanuit vele disciplines versterken de partners elkaar. De overeenkomst : we organiseren allen activiteiten voor mensen met breinproblemen, energieproblemen, gezondheidsproblemen, beperkingen, zowel bij senioren als bij jongere deelnemers.
Die synergie werkt magisch. Ervaar ook het verschil tussen in je eentje een activiteit of bedrijf runnen of samenwerken en kennis uitwisselen.

Inspiratiedag
Wilt u dit ook ervaren? Dat kan. In het voorjaar plannen we een inspiratiedag waarbij onze partners elkaars disciplines kunnen ervaren.  Doe mee, maak kennis en sluit je aan bij onze speciale inspiratiedag in en om het strand in Katwijk. Een datumplanner en volledig programma voor de deelnemers volgt binnenkort.
Kosten voor vermelding op onze partnerpagina zijn er niet. Wel is het gewenst als er een kennismakingsgesprek komt. Voor de inspiratiebijeenkomst: je eigen reis en parkeerkosten in de duinparkeergarage,koffie en thee in een strandtent en deelname aan een lunch vanaf 16 euro ex drankjes.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden, telefonisch of whatsapp via 0651462953 of via email alzheimerinbeweging@gmail.com

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?