fbpx

Nederlanders weten te weinig over hun brein

In de Metro staat een interessant artikel, waarin wordt verteld dat Nederlanders maar heel weinig weten van hun eigen brein. 93% van de mensen weet zelfs niet dat je dementie in de meeste gevallen kunt voorkomen. Moet je daarvoor dan meteen een studie Neuropsychologie gaan volgen? Nee, je zou de boeken van Charlotte Labee kunnen gaan lezen (Brain Balance). Labee heeft een onderzoeksbureau ingeschakeld die een groep van 1000 Nederlanders ondervroeg over de kennis van hun brein, zo stond te lezen in de Metro van 19 januari 2021.
Alzheimer in Beweging roept al jaren over de plasticiteit van het brein, die je kunt beinvloeden door specifieke gymoefeningen. Je kunt er alles over lezen in het boek Alzheimer in Beweging. Meer weten over Alzheimer in Beweging? Ook voor mensen die twijfelen aan de werking van hun geheugen.
https://www.zorgboeken.nl/shop/alzheimer-in-beweging/?affiliates=3

2266 Total Views 6 Views Today

Over de auteur

admin
Gera de Leeuw,(HBO Neuropsychologie) auteur van het boek Alzheimer in Beweging promoot slim bewegen om alzheimer te vertragen en je brein in een betere conditie te brengen. Trainer Cognitieve fitness. Meer weten? Bestel het boek https://www.alzheimerinbeweging.nl/nieuws/alzheimer-in-beweging-het-boek/