Alzheimer in Beweging/ Beweeg je brein

Wil jij weten of je Alzheimer krijgt?

Tegenwoordig is het mogelijk om via een bloedtest vast te stellen of je alzheimer krijgt, de testen zijn vrij nauwkeurig. Dan blijft het de vraag of je graag wil weten of je die kans op alzheimer loopt. Wat doe je er dan mee?
Het heeft natuurlijk zijn voordelen als je heel vroeg weet of je alzheimer krijgt. In zo’n vroeg stadium zijn je hersenen nog niet echt aangetast, dus medicijnen kunnen dan veel beter aanslaan. Naast medicijnen slikken helpt het ook om meer te gaan bewegen, zelfs om slim te gaan bewegen via de AIB methode van Alzheimer in Beweging. Zo kun je ervoor zorgen dat je brein in topconditie komt.
Aan de andere kant is het niet weten wel aantrekkelijk, heerlijk onbevangen door het leven gaan zonder te weten wat je nabije toekomst is. Wil je meer weten over het onderzoek, dan kun je hier meer over lezen.
Wil je jouw brein ook in topconditie krijgen? Bestel dan het boek Alzheimer in Beweging. Hier te verkrijgen. https://www.zorgboeken.nl/shop/alzheimer-in-beweging/?affiliates=3

Scroll naar boven
Chat openen
Scan de code
Chat met ons...
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?